Програма и дисциплини на турнир „Цветанка Христова“

Шестото издание на турнир „Цветанка Христова“ е на 30 април тази година. Най-големият турнир за юноши и девойки в България ще се проведе в края на този месец. Днес организаторите обявиха програмата в интернет страницата на БФЛА – www.bfla.org

В дисциплините на турнира, естествено, има мятане на диск за жени, юноши и девойки. Другите стартове са на 100 м, 400 м , скок дължина за юноши и девойки, както и 100 м пр. за девойки, и 110 м пр. за юноши.  

_MG_3117Във всяка дисциплина първите трима състезатели ще разделят награден фонд от 50 лева за първо място, 30 лева за второ и 20 лева за трето място. Предвидени са също медали, грамоти, материални награди и най-новия брой на списание „Атлетика“.

Състезанието за юношите и девойките е предвидено във времето от 9:00 до 13:00 часа, а след това има четири часа отборни състезания по „Детска атлетика“ за деца от 6 до 13 годишна възраст. 

Подробности за организацията вижте [button size=“mini“ type=“danger“ value=“тук“ href=“http://bfla.org/programs/cvetanka.htm“]

Share Button