Под прицел за 2014 г.

Календарът на официалните състезания на Българска Федерация Лека Атлетика за 2014 г. е готов и може да го видите [button size=“mini“ type=“danger“ value=“тук“ href=“http://www.bfla.org/kalendar_2014.html“] или в новия брой на списание „Атлетика”.

Екипът на „Атлетика” ще следи за вас всичко най-интерестно и ценно от световния и българския атлетически календар. Четири са големите състезания в България на които списанието ни е партньор и ще обърне специално внимание през годината.

На 30 април в София ще се проведе 6-ия турнир за деца, юноши и девойки „Цветанка Христова”. Освен стартовете за по-големите атлети, състезанието ще предложи дисциплини от програмата на ИААФ „Детска атлетика”, която ще събере отбори с деца от 4 до 12 годишна възраст.

logo_turnir_EN

Най-големият международен турнир по лека атлетика в България „Павел Павлов” ще проведе осмото си издание на 28 юни на националния стадион „Васил Левски” в София. Програмата на турнира и подробности за състезанието може да намерите на www.iampp.net

21 down, 5 miles to go.

Хиляди професионалисти и любители бегачи от цял свят се очаква да се включат в шосейния пробег „Толе-рън” на 21 септември в центъра на София. Условията за участие и допълнителна информация ще бъде публикувана в началото на 2014 г. на www.tole-run.com

SparECCCSamokov14

Най-мащабното атлетическо събитие за 2014 г. в България ще бъде Европейското първенство по кроскънтри в Самоков на 14 декември. Списание „Атлетика” ще ви държи в течение на всички новини около подготовката на състезанието и новините около него.

Сайтът на Европейското по кроскънтри е: www.samokov2014.eu

Share Button