Това е Началото!

Всяко хубаво нещо си има край, казват хората. Тук е моментът обаче Ние да кажем, че всяко хубаво нещо си има начало! Кои сме Ние? Ние сме новият екип на сайта atletikabg.com. Да, обновеният сайт на любимото ви списание „Атлетика“ стартира днес! За всички вас, които се вълнувате от Царицата на спортовете, които изживявате и тръпнете с всяка изява на наш атлет или за вас, които сте част от магията на леката атлетика и знаете какво са неуморни тренировки, лагери и лишения.

Това е сайтът на списание „Атлетика“. Тук е мястото, на което ще видите непубликувани снимки, ще прочетете неиздавани интервюта, ще се сдобиете с ценни съвети за спортния си режим или просто ще се забавлявате с нашите игри и томболи. В atletikabg.com първи ще виждате материалите, които излизат в списанието и директно ще можете да ги споделяте и коментирате във facebook.

Е, това е началото! А то е повече от обещаващо! Нивото е вдигнато, така че очаквайте всеки момент обратното броене от номер 10 към номер 1 за Най-добър атлет на България за 2013 година!

Share Button