„Атлетика” номер 3 за 2013 г. е на пазара от 10 юни

Един изключителен микс от атлетика е забъркан в брой номер 3 на единственото списание за българска и световна лека атлетика в България.

Темите в следващото издание на „Атлетика” започват с турнира „Нови звезди” и минават през първите диамантени лиги в далечните Доха и Шанхай, през големите световни маратони по целия свят и се връщат в България с обзори и резултати от всички важни пролетни състезания – националните шампионати на полумаратон, 10 000 м, спортно ходене, планинско бягане и лекоатлетическите надпревари от календара на БФЛА по цялата страна.

Корицата заслужено е отделена на Георги Иванов, който подобри националния рекорд на гюле, а още един млад български атлет – Златозар Атанасов е попаднал в полезрението ни след като покри норматив за световно първенство на троен скок. Рубриката „Статистика за маниаци” е посветена на нестандартните бегови дисциплини 600 м, 1000 м и 3000 м.

В страниците ни отделени на здравословното хранене ще научите, кои са митовете и истините в диетите на спортистите. В специален репортаж ви запознаваме с навлизането на програмата „Детска атлетика” на ИААФ и първите прояви й в България.

Share Button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *