Списание Атлетика спечели медийната игра в Истанбул

Пратеникът на списание „Атлетика“ на световното първенство в Истанбул Антон Бонов спечели играта организирана сред акредитираните български журналисти за шампионата.

Бонов демонстрира завидни познания в областта на леката атлетиката и събра най-много точки в надпреварата, с което си осигури солидна парична премия.

Всеки един от участниците в играта заложи на 10 атлети преди първенство. Състезателите събираха точки, ако се класират сред първите шест в своята дисциплина. За световен рекорд и рекорд на шампионатите се даваха бонус точки.

Шест атлети от десетката на Бонов станаха шампиони, а сред тях беше и новият-стар рекордьор в седмобоя Ащън Итън (САЩ). По този начин главният редактор на единственото специализирано издание на българска и световна лека атлетика у нас събра общо 97 точки и убедително спечели първото място.

Веднага след края на шампионата победителят беше награден в главния пресцентър под аплодисментите на около 100 чуждестранни журналисти. Днес Бонов спази обещанието си, което даде при награждаването с джакпота, и почерпи цялата журналистика група. Той имаше и друг повод да празнува, след като дъщеря му Ивана става на 4 години.

Източник: bgathletic website

Share Button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.